ILOQ - smart, enklet och säkert

iLOQ är ett smart, digitalt låssystem som passar bra för mindre företag och bostadsrättsföreningar som vill ha hög säkerhet men känner att ett passersystem är för avancerat. Lösningen passar också bra i i studenthem, skolor och offentlig miljö eller på sjukhus och kontor.

I systemet finns flera produkter som låter dig välja vilken typ av nyckel du vill använda – en digital nyckel, en tag, en nyckelbricka eller en mobil telefonnyckel.

Hur fungerar iLOQ s5?

iLOQ s5 är ett så kallar elektromekaninskt låssystem. Det drivs med den energi som alstras när du sätter nyckeln i låset. Lås och nycklar behöver med andra ord varken batterier eller kablar för att fungera. Du får ett låssystem som är:

  • enkelt att installera - ingen kabeldragning,
  • lätt att sköta - inga batteribyten och
  • säkert - både lås och nycklar kommer att fungera problemfritt, även vid strömavbrott.

Praktisk, programmerbar nyckel

Både låscylindrar och nycklar programmeras med hjälp av säker kryptering, för de funktioner och behörigheter de ska ha. En iLOQ-nyckel har ingen mekanisk kod d.v.s. alla nycklar ser likadana ut. Det som skiljer dem åt är informationen på nyckelns mikrochip.

Informationen på nyckelns mikrochip styr vilka lås varje nyckel ska kunna öppna. Förutom ytterdörrar kan de också programmeras för säkerhetslås, skåplås, hänglås, hisslås och installationsutrustning.

En nyckel till alla utrymmen

Du kan alltså använda samma nyckel föra att låsa upp en lägenhetsdörr och för att komma in i gemensamma utrymmen som källare och tvättstuga.

Du kan också ställa in tid för hur länge än behörighet gäller. Det kan t.ex. vara praktiskt vid uthyrning av en lokal eller när hantverkare behöver komma in i en fastighet.

Plattformen som du använder för att hantera nycklarnas behörigheter är överskådlig och enkel. Nycklarna kan återanvändas och omprogrammeras hur många gånger som helst.

iLOQ - enkelt att installera

iLOQ är kompatibelt med skandinaviska och europeiska låscylindrar. Det betyder att det kan monteras utan att vi behöver göra ändringar på dörren.

Eftersom låssystemet inte kräver någon strömmatning så blir installationen enklare och mindre kostsam. En annan fördel med det självdrivna systemet är att det inte påverkas av strömavbrott.

Vi installerar iLOQ i hela Storgöteborg men kan även ta projekt på fler orter.

 

Tillfällen när det är praktiskt att kunna programmera om en nyckel:

  • Ny hyresgäst

  • Förlorad nyckel

  • Stulen nyckel

  • Tillfällig behörighet vid t.ex. uthyrning

Iloq - ett tryggt och säkert system

En vanlig nyckel hamnar lätt på vift. Om den hamnar i obehöriga händer kan skapa många problem och mycket oro. I värsta fall behöver du byta ut både lås och nycklar, kanske på flera ställen. Det bekymret slipper du med iLOQ.

Om en nyckel tappas bort kan du snabbt och enkelt spärra den och sedan skapa en ny. Det tar bara några sekunder. Eftersom du har återkallat behörigheterna behöver inga lås bytas ut eller anpassas till nya nycklar. Och du behöver inte heller byta ut nycklar som fortfarande används.

Säkerheten kommer att ligga på en hög och jämn nivå, eftersom programvaran alltid har aktuell information om behörighet för alla programmerade nycklar och lås.

Vi hjälper dig att programmera nycklar – både nya och sådana som behöver ersättas.

Intresserad av en lösning med iLOQ?

Vill du veta mer om iLOQ? Då slår du en signal, kommer förbi butiken eller skickar ett mejl, så berättar vi mer.