Dokumentskåp

Vi tillverkar nycklar till i princip allt på den svenska marknaden såsom: bilnycklar, hemnycklar, cykelnycklar, möbelnycklar, tillhållarnycklar och cylindernycklar.

Det spelar ingen roll om du behöver en ny bilnyckel eller en nyckel till en gammal innerdörr. Vi har till exempel tillverkat nya nycklar till en gammal prästgård från 1600-talet.

Kopieringsskyddade nycklar

De flesta vanliga nycklar är fria att göra kopior av. Men det finns undantag och det är spärrade nycklar i patenterade låssystem. Lägenhetsnycklar är till exempel ofta spärrade av bostadsrättsföreningen eller fastighetsägaren.

Är nyckeln kopieringsskyddad har bostadsrättsföreningen eller fastighetsägaren ett avtal med låstillverkaren och en låssmed som oss på Låfa Lås. För att kopiera en sådan nyckel måste du vända dig till den licensierade låssmeden och ha behörighet för att göra nyckelkopian.

Vi tillverkar alla nycklar i vår butik i Göteborg med modern utrustning som använder laserteknik. Att göra en nyckelkopia tar vanligtvis mellan 5-10 minuter. Ring till oss på 031-42 42 42 om du har några frågor eller kom in till vår butik.

Annat vi kan hjälpa dig med

BILNYCKLAR
BILNYCKLAR
NYCKLAR
NYCKLAR
LÅSSYSTEM
LÅSSYSTEM
PASSERSYSTEM
PASSERSYSTEM
KASSASKÅP
KASSASKÅP