Montering

Vi erbjuder montering och installation av i princip alla produkter vi säljer. Det spelar ingen roll om det är mindre monteringsarbeten för dig som privatperson eller omfattande installationer ute på företag.

Vi utgår från vår butik i Majorna på Kustroddaregatan 2 och kan ta åt oss arbeten och projekt i hela Storgöteborg. Våra duktiga låssmeder hjälper dig oavsett vad du behöver hjälp med.

Montering av lås för privatpersoner

För dig som privatperson så kan vi erbjuda montering av allt från godkända ytterdörrslås [internlänk] till toalettlås och lås till altandörrar. Vi kan hjälpa dig med både byte av befintliga lås och nyinstallation.

Före du beställer lås och montering är det bra om du först haft kontakt med ditt försäkringsbolag. På så vis kan vi ge vår rekommendation för hur du uppfyller kraven.

Montering och installation för företag

Som företag är montering och installation i de flesta fall en självklarhet. Det blir snabbt ganska komplexa lösningar med kodlås, passersystem [internlänk] och självklart även godkända mekaniska säkerhetslås [internlänk].

Är du intresserad av att titta på lås- och säkerhetslösningar på ert företag så hjälper vi gärna till med att ta fram ett förslag och en offert.

Oavsett om du är intresserad av monteringstjänster som företag eller installation och montering av säkerhetslösningar så är du varmt välkommen att ringa oss på 031-42 42 42. Har du vägarna förbi så får du gärna komma in till vår butik.

Kontakta oss